Hirdetés

britmacska.lap.hu / Magyar kennelek

Magyar kennelek

Egy nagyon kedves tenyésztő házaspártól vásároltam ez első tenyész macskám 2009 tavaszán. Ő Hanna, aki a büszkeségem mai napig, imádom. Az első alom 2010. júniusában született az Angyalszigeti kennelben. A macskáim családtagként élnek nálam, mindenből a legjobbat kapják és rengeteget törődöm velük. Ők az életem. Ha bármiféle kérdés felmerült benned, ne habozz írni...

Brit (Whiskas) cicusok

Aristo Cats Kennel

Brit macska tenyészet

Brit rövidszőrű tenyészet

Bársonyos Mancs Tenyészet

brit rövidszőrű és skót lógófülű macskatenyészet

Brit es skot logofulu macskak tenyeszete

Borostyán Nemes Kennel

brit csíkos macska tenyészet

=^..^=

Budapesten élek a családommal. Brit rövid szőrű cicák tenyésztésével foglalkozunk 2010 óta. Céljaink közt szerepel : Fajtatiszta minőségi cicák továbbtenyésztése, kiállításokon való rendszeres részvétel, a leendő cicagazdik tájékoztatása az új kis jövevény érkezéséről, neveléséről.Szeretnénk minden cicagazdival a jövőben is kapcsolatot tartani,hogy követhessük a tőlünk kikerülő cica életvitelét.

Brit macska tenyészet

Brit cicáink oldala

British shorthair cica tenyészet, Székesfehérváron. Cicáink velünk élnek, ennek köszönhetően nagyon emberszeretőek, bújósak, dorombolosak. Jelenleg 1 tenyészkandúrunk, 2 tenyésznőstényünk és 2 kedvenc cicánk van. Cicáink törzskönyvel, egészségügyi garanciával és ivartalanítási szerződéssel kerülnek az új gazdihoz / gazdikhoz. Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk! További információ a h

Diamond Sight Cattery

Brit macskák tenyészete

Brit cicák minőségi tenyésztésével foglalkozunk Sopronban. Cicáink velünk élik a mindennapjaikat ,jól szocializáltak és gyerekekhez szokottak .Nagyon fontos cicáink egészsége ezért rendszeres állatorvosi vizsgálaton esnek át. Célunk ,hogy a leendő gazdi elégedett legyen és nagyon hosszú egészséges éveket töltsenek együtt a tőlünk elkerült cicával.

Brit rövidszőrű cica kennel

Brit cica tenyészet, mely Pest megyében, Budapesttől 50 km- re található. Első cicánk 2006-ban érkezett hozzánk, de a tenyésztéssel csak 2011-ben kezdtünk foglalkozni. Célunk egy kis létszámú tenyészet létrehozása, ahonnan egészséges és boldog kiscicákat tudunk továbbadni az új felelősségteljes gazdiknak.

Cuki-Milán-Emy

Midnight' s Cat

Skót lógófülű és Maine coon tenyészet

Brit ezüst fekete tabby cicákat tenyésztő kennelem van. Jelenleg két nőstény cicám van. Folyamatosan kiállításokon és versenyeken veszünk részt, ahol jó eredményekkel térünk haza. Az első cicám, Nina az MMME International Cat Show-n 2013 novemberében megkapta a Champion címet. A két nőstény cicának összesen kilenc kiscicája született.

Brit Rövidszőrű és Skót Lógófülű cicák

Récsedombi Doromboló Brit Csikos Cicakennel

Brit rövidszőrű és hosszúszőrű cicatenyészet. Családi környezetben nevelt, kis tenyészet, díjnyertes felmenőkkel. A cicák nem kennelben, hanem velünk élnek, és ezt elvárjuk a leendő gazdiktól is. Mindennél fontosabb a cicák boldogsága, így mindent megadunk nekik, hogy kiegyensúlyozottak legyenek. A honlapon minden fontosabb információ megtalálható rólunk és cicáinkról is!

Újabb kis cicák születtek

Royal Flush kennel honlapja, selkirk rex cicák

Minőségi kiváló vérvonalú, maine coon, brit rövid szőrű cicák tenyésztésével foglalkozunk. Célunk, a cicáink jóléte, harmonikus környezete, egészsége és ami a legfontosabb a minőségi állomány fenntartása és javítása! Weboldalunkon minden információt megtalál, kellemes böngészést kívánok! Shellys cicák Bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésére!

MAINE COON, BRIT, PERZSA, BIRMAN, BENGÁLI cicákat tenyésztünk

Brit cica tenyésztés

brit rövidszőrű és skót lógófülű cicák

Silver Pinky kennel

Ez az oldal egy brit rövidszőrű cicáról és a hobbitenyészetünkről készült. Az oldal tartalmazza a róla készült képeket, az eredményeit. Az oldal része a kiscicák menüpont, ahová a jövőben születő utódok fognak felkerülni. Az oldalon megjelenítettünk kedves tenyésztőismerőseinket. A hírek rovatban az aktualitások szerepelnek.

Szinvavölgyi Ezüstbajusz kennel

Brit rövidszőrű cicatenyészet

Brit rövidszőrű és skót lógófülű tenyészet

Üdvözlöm! Találtam egy Brit és Skót lógófülű cica tenyészetet és az oldalukon nem találtam meg. Ezért szeretném ha ezt a tenyészetet is kiraknák az oldalukra mert gyönyörű cicáik vannak. Skót lógófülű cicatenyészet csak kevés található Magyarországon Én is már külföldi tenyészetekben nézelődtem de miért vennénk onnan cicát ha hazánkban is ilyen gyönyörű cicákat találni . Köszönettel, Kis Anita.

Meghatározás:

A Brit macskafajta bemutatására jött létre ez az oldal.

A Brit macskafajta bemutatására jött létre ez az oldal.

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar kennelek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés